Games van Alawar (NL) + online spel Adventures in Time Bekijk groter

Games van Alawar (NL) + online spel Farm Frenzy 2

1526

Klik hier voor alle games van Alawar (NL)

Meer details

Geen loyaliteitspunten voor dit product.


In mijn verlanglijst

Datasheet

Afbeeldingen: De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Opmerking: Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Uw bestelling: Heeft u vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden u de gemaakte iDeal kosten in rekening gebracht en artikelen die voor u worden besteld worden NIET retour genomen!
Voorraad: Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!

Meer informatie

Klik hier voor alle games van Alawar (NL) Klik hier voor alle games van Alawar (NL)


Farm Frenzy 2 zal je nieuwe waardering geven voor de oude Macdonald!
Met een klik, klik hier en een klik, klik daar voer je kippen, raap je eieren, vul je het magazijn en vervoer je je producten naar de markt.
Als je genoeg geld verdient, kun je je gebouwen upgraden om sneller te werken en nieuwe apparatuur te kopen om de producten te maken die je wilt.
Met kleurrijke 3D-graphics, opzwepende muziek en uren fantastische gameplay, oogst je met Farm Frenzy enorm veel plezier!

Speel net spel nu lekker even online!

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf een recensie

Games van Alawar (NL) + online spel Farm Frenzy 2

Games van Alawar (NL) + online spel Farm Frenzy 2

Klik hier voor alle games van Alawar (NL)

21 andere producten in dezelfde categorie: