Marmitek Draadloze Full HD + 3D audio/video zender + ontvanger Bekijk groter

Alleen online

Marmitek Draadloze Full HD + 3D audio/video zender + ontvanger

08084

Nieuw product

Vervang de HDMI-kabel en plaats draadloos uw HD-TV of -projector waar u maar wilt. Geschikt voor Full-HD (1080p) en alle 3D-formaten. Het HD-signaal wordt ongecomprimeerd verzonden.

Meer details

7 Items

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 31 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 31 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van €6.20.


€319.00 incl. btw

In mijn verlanglijst

Datasheet

Afbeeldingen: De afbeelding(en) is/zijn slechts ter illustratie! Alle gesponsorde producten, bedrijfsnamen, merknamen, handelsmerken en logo's zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Artikel nummer: 8084
Opmerking: Tussentijdse (actie-dag)prijswijzigingen, invoer-fouten en pakket-formaat (porto), tijdelijk niet leverbaar nadrukkelijk voorbehouden!
Uw bestelling: Heeft u vraag? Stel deze aub "voor" aanschaf van het artikel!! Bij een gedane bestelling en daarna annulering om welke reden dan ook worden u de gemaakte iDeal kosten in rekening gebracht en artikelen die voor u worden besteld worden NIET retour genomen!
Voorraad: Wij maken regelmatig een voorraad update, het kan echter wel gebeuren dat een artikel "tijdelijk" is uitverkocht!

Meer informatie

Vervang de HDMI-kabel en plaats draadloos uw HD-TV of -projector waar u maar wilt. Geschikt voor Full-HD (1080p) en alle 3D-formaten. Het HD-signaal wordt ongecomprimeerd verzonden. ondervind geen vertraging en is daardoor ook zeer geschikt voor spelconsoles. 100% HDCP compliant.

Sluit, splitsen en draadloos vervanging van uw HDMI-kabel
Vervang draadloos uw HDMI kabel en maak uw HDTV of -projector waar u maar wilt
Monteer de ontvanger (onzichtbaar) achter uw HDTV of aan het plafond bij uw projector. Geen kabel meer zichtbaar
Gebruik 2 (HD) apparaten, zoals Blu-ray® spelers, digitale videorecorders (DVR's), HD set-top boxes, PS3 ™ of Xbox® game consoles of standaard DVD-spelers / recorders, elders in het huis en gewoon weer, zonder ompluggen tussen de aangesloten bronnen
Geschikt voor Full HD 1080p en alle 3D formaten
Door de ingebouwde HDMI-splitter kunt u ook een HDTV op de zender aansluiten, om de aangesloten apparaten te kunnen blijven gebruiken.
Bedien uw A / V bronnen vanuit elke hoek, zelfs door muren of kastdeuren met behulp van de IR-ontvanger
Het HD-signaal wordt niet vertraagd en is daarom perfect voor game consoles
100% HDCP compatible
Verstuurt het HD signaal ongecomprimeerd
Single-Floor oplossing

Fouten en technische veranderingen voorbehouden.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf een recensie

Marmitek Draadloze Full HD + 3D audio/video zender + ontvanger

Marmitek Draadloze Full HD + 3D audio/video zender + ontvanger

Vervang de HDMI-kabel en plaats draadloos uw HD-TV of -projector waar u maar wilt. Geschikt voor Full-HD (1080p) en alle 3D-formaten. Het HD-signaal wordt ongecomprimeerd verzonden.

4 andere producten in dezelfde categorie:

Downloaden

Marmitek Gigaview 821

Vervang de HDMI-kabel en plaats draadloos uw HD-TV of -projector waar u maar wilt. Geschikt voor Full-HD (1080p) en alle 3D-formaten. Het HD-signaal wordt ongecomprimeerd verzonden. ondervind geen vertraging en is daardoor ook zeer geschikt voor spelconsoles. 100% HDCP compliant. Fouten en technische veranderingen voorbehouden.

Downloaden (0)