Kensington SafeDome iMac Bekijk groter

Alleen online

Kensington SafeDome iMac

K67918M

Nieuw product

Safedome Mounted Locking Stand For Imac Master-Keyed

Meer details

Mail voor ETA!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 17 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 17 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van €3.40.


€170.99 incl. btw

In mijn verlanglijst

Datasheet

1 - Voorraad bij leverancier: 0
Artikel nummer: 3292951
Availability (Central Stock) 0
Availability (Local Stock) 0
Central Stock Backlog ETA 20170524
Datum update: 2018-05-23
Local Stock Backlog ETA 20180214
Local Stock Backlog Quantity 0
Model: K67918M
Prijs: 168,99

Meer informatie

Een computer zo stijlvol als de iMac® verdient een even elegant slot. De Kensington SafeDome® Secure heeft een koepelontwerp dat uitstekend aansluit bij de vormgeving van de iMac. Maar SafeDome is meer dan alleen maar mooi. Het is voorzien van het revolutionaire ClickSafe®-slot dat in één klik wordt aangesloten op onze Ultra-kabel voor het hoogste niveau van beveiliging in publieke omgevingen. SafeDome helpt ook uw bureau georganiseerd te houden door ook uw iMac-accessoires, zoals uw muis, toetsenbord en andere randapparatuur te beveiligen tegen diefstal.
Het SafeDome-slot is slim ontworpen om de beveiliging te maximaliseren en tegelijk de eigenschappen te behouden die u zo waardeert aan uw iMac. U sluit het gemakkelijk aan door de flexibele plaatsingspositie en er hoeft niets aan het werkstation te worden veranderd. Het beste van dit alles is dat bij de SafeDome alle schermaanpassingsfuncties behouden blijven.
De SafeDome wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om een iMac en randapparatuur te beveiligen en kan in enkele minuten worden gemonteerd. Draai de kabel gewoon rond een tafelpoot of een ander vast punt, klik de kop van het slot op het ClickSafe-anker en uw iMac is beveiligd. Dankzij de Kensington SafeDome is beveiliging van uw iMac een mooi ding.

Technische details
Kleur van het product Zwart
Geschikt voor schermmaten 533,4 - 685,8 mm (21 - 27")
Verbeterd kabelbeheer Ja
Bedoeld voor Locking Stand
Aantal draaipunten 1
Verpakking
Inclusief schroeven Ja

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf een recensie

Kensington SafeDome iMac

Kensington SafeDome iMac

Safedome Mounted Locking Stand For Imac Master-Keyed

30 andere producten in dezelfde categorie: